Onze Cliëntondersteuners

Magda van Gestel

Als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner ben ik een expert op nagenoeg het gehele sociale domein. Door grondige kennis van de sociale kaart kan ik op alle terreinen de cliënt van advies en ondersteuning voorzien.
lk kom dagelijks in aanraking met de verandering in de Wlz, Wmo, Jeugdwet, Participatiewet en de Zvw. Jurisprudentie die wordt opgebouwd hou ik goed bij en ik zie de verschillen per gemeente.

Regiocoördinatie Amsterdam en Diemen

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 24 52 10 15
E-mail: magdavangestel@coweetraadamsterdam.nl

Edward Berendsen

Als WLZ-cliëntondersteuner ben ik onafhankelijk van partijen in de zorgketen. Ik wil de vraag achter de vraag naar boven halen om zo de behoeften van de cliënt helder te maken.

Samen met de cliënt kijk ik naar wat de cliënt wil bereiken en hoe hij of zij al dan niet samen met anderen er naartoe kan werken.

Bij mijn werk ga ik altijd uit van betrouwbare informatiebronnen. Ik reik de mogelijkheden naar passende zorg en ondersteuning aan en benoem ook de onmogelijkheden, zodat de cliënt weet wat hij of zij kan verwachten.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 28 80 10 36
E-mail: edwardberendsen@coweetraadamsterdam.nl

Jaylene Berendsen

In mijn directe omgeving heb ik te maken met ouderen met dementie; zij hebben de wens zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Hen helpen dat te realiseren met behulp van goede en passende zorg vind ik een uitdaging. Ik heb daarbij kennis opgedaan van de (zorg)mogelijkheden thuis en de wet- en regelgeving van de Wlz.

Vanuit deze ervaring kan ik u ondersteuning bieden om samen met u en uw naaste de juiste zorg te vinden die aansluit bij uw hulpvraag en zorgbehoefte.

Ik ben een doorzetter en ga voor het goede resultaat.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 42 48 95 54
E-mail: jayleneberendsenl@coweetraadamsterdam.nl

Nicolien Reith

Ontzorgen met daadkracht. Daar ligt mijn passie. Sinds 2013 ondersteun ik Amsterdammers met verschillende, soms complexe, zorgvragen. Onze stad, maar ook wet- en regelgeving, kent vele diverse mogelijkheden die vaak verborgen blijven onder toegangsprocedures en doorverwijzingen die meer vragen oproepen dan oplossen.

Ik breng in kaart wat er wél kan en hoe u daaraan komt. Op basis van recente kennis en een blijvend groeiend netwerk van lokale mogelijkheden. Zonder wachttijden. Met persoonlijke aandacht, in begrijpelijke taal. En gericht op antwoorden en oplossingen waar u mee verder kunt. .

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 13 94 63 12
E-mail: nicolienreith@coweetraadamsterdam.nl

Ester Hoogkamp

U weet wat u nodig heeft aan zorg en ik kan u helpen bij het vinden van de juiste aanbieder.

Wat uw vraag ook is, ik ga ermee aan de slag.

Als onafhankelijk cliëntondersteuner komt mijn jarenlange ervaring met cliënten mij goed van pas. Mijn ervaring als gediplomeerd mantelzorgmakelaar is daarbij van toegevoegde waarde. Met de zorgwetten en ook het lokale gemeentelijk beleid ben ik bekend. En ik weet de weg in het zorgaanbod rond Amsterdam en in de Gooi & Vechtstreek.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 10 16 85 71
E-mail: esterhoogkamp@coweetraadamsterdam.nl

Andra Hoogcarspel

Zorg organiseren.
Als je zorg nodig hebt, komt er van alles op je af. De zorgwereld zit ingewikkeld in elkaar en als je zelf behoefte hebt aan zorg, ben je niet altijd in staat dit allemaal te regelen.
Ik help mensen die zorg nodig hebben én hun naasten met het organiseren van zorg en ondersteuning. We kijken naar wat er nodig is, wat er mogelijk is en hoe je het ’t liefst geregeld wilt hebben.
Als onafhankelijk cliëntondersteuner geef ik informatie en advies over de manier waarop je zorg uit de WLZ kunt organiseren en help met uitzoekwerk en het vinden en bemiddelen van passende zorg. Ook ondersteun ik bij het opstellen van een persoonlijk plan of een zorgplan en bij het aanvragen van een herindicatie.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 52 03 20 01
E-mail: andrahoogcarspel@coweetraadamsterdam.nl

Marleen Hietland

Als cliëntondersteuner - WLZ wil ik u als cliënt ondersteunen en informeren over het invullen van uw (wlz-) zorg.

Ik luister naar uw wensen, denk met u mee en ik kan u ondersteunen in het formuleren van een hulpvraag .

Ik vind het daarbij belangrijk dat u zelf de regie houdt. lk ben op de hoogte van het aanbod in de zorg en de ondersteuningsmogelijkheden in uw regio en weet dus waar u welke zorg, ondersteuning of (hulp middelen kunt vinden.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 83 67 55 84
E-mail: marleenhietland@coweetraadamsterdam.nl